Scroll to top

Samarbetspartner

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Samarbetspartner

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_text admin_label=”om-peragenda-internlänkar” _builder_version=”3.0.105″ background_color=”#d49151″ background_layout=”light” text_font=”|||on|||||” text_font_size=”20px” custom_padding=”5px|5px|5px|5px” saved_tabs=”all” global_module=”685″]

Om Peragenda

Våra framgångsfaktorer

Våra Värderingar

Positionering

Vilka är vi?

Samarbetspartner

Allmänna villkor

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Peragenda har hjälp oss att omstrukturera och tydliggöra vår verksamhet under vårt interna förändringsarbete. De har på ett fantastiskt sätt tillfört erfarenhet, struktur och framförallt varit en opartisk kunskapskälla för samtliga inblandade i processen.

— Calle Glauman, Fagerudd Konferens

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

EDVISOR

Edvisor är ett företag som genom en rad olika mentala processer skapar optimala prestationsmiljöer tillsammans med sina kunder.

Honnörsord är prestaionspsykologi, positiva prestaionsmiljöer och prestationsutvecklande ledarskap.

Edvisor bägge ägare, Thomas Fogdö och Johan Plate, har mångårig erfarenhet av idrott på nationell och internationell toppnivå och har på nära håll kunnat observera och studera de faktorer som bidrar till goda prestationer. Denna kunskap omsätts i konkreta träningsmodeller och handlingsplaner där deras konsulter, de flesta med bakgrund inom elitidrott, hjälper sina adepter (enskilda eller grupper) att nå sina mål.

Till företaget är ett nätverk med ca 100 frilansande konsulter knutna som, var och en och tillsammans, kan driva och genomföra förändringsprocesser i syfte att förbättra och fördjupa de prestationsmiljöer kunderna befinner sig i. På detta sätt möte eab kundernas önskemål och skräddarsy insatser i stora och små organisationer med geografisk spridning.

Företaget har sitt säte och kontor i Uppsala och kunder spridda i Sverige och Europa.

EDVISOR LEDARPROFILTEST

Peragenda använder Edvisiors ledarprofiltest e-LPT i sin verksamhet för ett prestationsbaserat ledarskap med hög effektivitet och genomförandekraft.

eLPT är ledarprofiltest där ledaren själv skattar sin egen prestationsmiljö utifrån 120 frågor, i 7 dimensioner och med 40 olika variabler. Profilen är resultatet av en självskattning och ger en bra bild av hur ledaren vill ha sin prestationsmiljö organiserad. Som sådan ger profilen ovärderlig hjälp när det gäller att identifiera styrkor ohc svagheter i en arbetsgrupp eller på ett företag. Om profilen genomförs av alla i exempelvis en ledningsgrupp, (och deltagarna ger sin tillåtelse att visa upp sin profil för övriga i gruppen), så kan den dialog som följer ge en ökad förståelse för varandra prestationspotential.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]