Scroll to top

Creative Makeup

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Creative Makeup

Creative_Makeup_referensecase_peragenda

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Att expandera från ”jag ensam på 47 kvm” till ”jag +7 kollegor på 367 kvm” visade sig vara en utmaning på mer än ett sätt.

Jag hade ställt in mig på att de skulle bli mycket jobb att komma i ordning med en helt ny salong, men det jag inte var beredd på var att jag plötsligt också förväntades vara någon form av ledare. ”Det har jag inte tid med, ni kan väl tänka själva, för guds skull!” var min spontana reaktion i mitt då sönderstressade tillstånd.

Jag insåg såklart att jag behövde ändra den inställningen, så jag bokade in mig på ett förberedande nuläges- och behovsanalysmöte hos Peragenda. Inte helt oväntat blev mitt personliga ledarskap det viktigaste att ta tag i direkt, så vi bokade in 5 tillfällen med enskild ledarskapscoaching. Det var oerhört inspirerande och givande redan efter första mötet, och efter ytterligare två tillfällen var jag säker: Jag ville att hela teamet skulle vara med på den här resan!

Jag har fått massor av användbara tips för att utveckla företaget och bygga en grundstruktur som gjort både mitt eget och hela verksamhetens arbete mer effektivt och lönsamt. Detta har lett till att jag känner mig mindre stressad, mer inspirerad och har en underbart positiv stämning och teamkänsla på salongen! Ökad lönsamhet, ökad arbetsglädje, mindre stress och mindre tidskrävande ”småkrångel”.

Som om inte detta vore nog har jag även fått en fantastisk bonus i form av viktig kunskap om hur människor och hjärnan fungerar. Beteenden, kommunikation, motivation ,flykt och belöning osv. Fantastiska verktyg för personlig utveckling och självkännedom, vilket jag tror är grunden i att kunna förstå andra och bli en bra ledare.

Annika Söderlund, VD, Creative Makeup

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]