Scroll to top

KOMMANDE UTBILDNINGAR

[et_pb_section bb_built=”1″ next_background_color=”#000000″ disabled_on=”on|on|on” disabled=”on”][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”old.” _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Neurochefen – Hur ”hjärna” vill du bli en bättre ledare?

Affärsutvecklaren Tommy Einarö, Peragenda i samarbete med Professor Klaus Kullander, Inst. för Neurovetenskap bjuder in dig till en utbildning om hjärnan och ledarskap.

Lär dig mer om hjärnan och bli en bättre ledare

Alla som befinner sig i ledande befattning hamnar i bland i situationer där vi inte riktigt vet hur vi ska agera. Det kan vara att tala om för någon att du inte är nöjd med prestationen. Eller förstå varför medarbetare reagerar olika i vissa situationer. Kanske funderar du på varför alla inte tar ansvar trots att de är vuxna människor. Det ligger i kopplingen mellan hjärnans funktion och utmaning att vara ledare.

Vetenskap och praktiskt verklighet kopplas samman och gör dig till en bättre ledare.

Under en halvdagsutbildning får du en ökad förståelse för hur ökad kunskap om hjärnan hjälper dig att bli en bättre ledare. Du får kopplingen mellan forskningens kunskap om hjärnans funktion och verkligheten som ledare i det dagliga arbetet. Under en halvdagsutbildning får du en djupare förståelse för varför olika ledarstilar genererar olika resultat. Du får verktyg för hur du motiverar och engagerar alla medarbetare mot de mål du vill uppnå. Allt för att nå bättre resultat på en sundare arbetsplats. Du får en ökad förståelse för hur fördjupad kunskap om hjärnan hjälper dig att bli en bättre ledare.

”Kanon med koppligen ledarskap och hjärnan. Oftast skummar man på ytan – Här får man förklaring på djupet som inte många kan ge” – Åhörare, Neurochefen 16 februari 2017.

Hur kan vi träna oss att använda hjärnans funktion till att hantera ledarens utmaningar?

Hjärnans funktion Ledarens utmaning
Hjärnans generella funktion och energiförbrukning. Ständig tidspress som stressar och tröttar.
Hjärnans system för uppmärksamhet och fokusering. Svårigheten att kommunicera, vara tydlig och att leda medarbetare.
Hur hjärnan planerar, processar information och fattar beslut. Brandkårsutryckningar och minutoperativ verksamhet som tenderar att styras av den som skriker högst.
Hjärnans motivations- och belöningssystem. Svårigheten att få alla lika engagerade för ledningens mål.
Varför har hjärnan funktioner för ångest och rädsla. Negativa känslor hos medarbetaren som skapar fel attityder och gör ledarskapet svårare.

Tid: 31 augusti kl: 13.00 – 16.30

Plats: Uppsala, adress meddelas senare

Pris: 2 400kr per person (ex moms)

Vi bjuder på kaffe och tilltugg!

Varmt välkommen!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”off” specialty=”off” prev_background_color=”#000000″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image _builder_version=”3.0.105″ src=”https://www.peragenda.se/wp-content/uploads/2018/02/MAR_Bild-Neurochefen_Inbjudan-klövern_170913.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][et_pb_text _builder_version=”3.17.6″]

Anmäl dig till nästa tillfälle av Neurochefen!

Nästa tillfälle T.B.D

Läs mer om Nerochefen här >>

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.17.6″]

Anmälan till Neurochefen 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]