Scroll to top

Vilka är vi?

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_text admin_label=”om-peragenda-internlänkar” _builder_version=”3.0.105″ background_color=”#d49151″ background_layout=”light” text_font=”|||on|||||” text_font_size=”20px” custom_padding=”5px|5px|5px|5px” saved_tabs=”all” global_module=”685″]

Om Peragenda

Våra framgångsfaktorer

Våra Värderingar

Positionering

Vilka är vi?

Samarbetspartner

Allmänna villkor

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Peragenda har hjälp oss att omstrukturera och tydliggöra vår verksamhet under vårt interna förändringsarbete. De har på ett fantastiskt sätt tillfört erfarenhet, struktur och framförallt varit en opartisk kunskapskälla för samtliga inblandade i processen.

— Calle Glauman, Fagerudd Konferens

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Tommy Einarö

Tommy Einarö har 25 års erfarenhet från olika ledande roller i flera stora, medelstora och små företag inom läkemedelsbranschen. Han har bred erfarenhet från ledarskap och verksamhetsstyrning och jobbar för att utveckla affärsmässighet, effektivitet, och lönsamhet genom bland annat, prestationsbaserat ledarskap som ökar företagens genomförandekraft. Tommy startade som säljare inom Astrakoncernen och fortsatte sen som produktchef. Flera internationella uppdrag ingick i uppgiften, både vetenskapliga och marknadsinriktade, bland annat bedömning av potentialen för produkter i sen utvecklingsfas innan lansering.

Därefter har Tommy haft flera positioner inom Jonsson-Jonsson koncernen, Orion Pharma, MSD, Galderma. Det finns även erfarenhet från uppstartsbolag, både som VD och utifrån affärscoachning inom innovationssystemet i Uppsala. Inom top management kan nämnas VD för den nordiska Galderma-organisationen och CEO för uppstartsbolag inom dermatologi.

Inre motivation driver automatiskt prestation. Att utveckla goda förutsättning för medarbetarna att utföra sitt jobb är en av Tommys styrkor. Med både intresse och utbildning inom mental träning jobbar Tommy också i sin ledarskapsträning, med att inför verktyg för ett mer positivt mentalt förhållningssätt. Det genererar förbättrad attityd och därmed också ett större ansvar hos varje individ i företaget.

Under tiden som VD / CEO fann Tommy att det finns mycket som kan förbättras i olika företag vilket var drivkraften till att börja jobba med förbättrings- och utvecklingsarbete utifrån eget företag. I verksamheten ingår förändrings- och utvecklingsarbete av företag, ledarskapsutveckling, medarbetarutveckling och coachning på både företags- och individuell nivå.

Dessutom har Tommy också erfarenhet som affärsrådgivare i Uppsala Innovation Center.

Företaget Peragenda jobbar med genomförande! Som grund för Peragendas modell ligger VU-modellen som finns beskriven i boken Manöverbarhet, Ramquist Ericsson.

Grunden till att få saker att hända är samsyn i hela företaget, att alla, både ledning och medarbetare ser och förstår samma sak. Delaktighet skapar rätt attityd som genererar inre driv och engagemang hos alla. Förståelse är också ett grundbegrepp för ökad prestation i en organisation eller ett företag.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]